Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Esztek mostanában még szaloncu...

Esztek mostanában még szaloncukrot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
:D igen, szóval az idén. Bocs, de még mindig nem tudtam megszokni, hogy 2010 van.
2010. febr. 16. 16:05
 12/17 anonim válasza:
nálunk nem igen élünk vele a karácsonyi fél kilót is épphogy elkop februárra...
2010. febr. 16. 16:09
 13/17 anonim válasza:
én csak a zseléset szeretem! :p
2010. febr. 16. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
nem ,én az összes maradékot lefagyasztottam ,tavaly júliusban is nagy sikere volt.Minden évben így csinálom,mert karácsony után tele van mindenki az édességgel,ilyenkor még az akciós szaloncukrokból januárban venni is szoktam, be a fagyóba,aztán nyáron előveszem...
2010. febr. 16. 19:00
 15/17 A kérdező kommentje:
De pont most van nagyon akciósan, mert ilyenkor már senkinek sem kell, viszont a szavatossága májusban jár le, ami pont elég ahhoz hogy jövő karácsonykor már nagyon rossz lesz, de most meg még csak jó ha el tudják adni..:D
2010. febr. 16. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
a főnököm hozott az irodába, nem tudom, ügyfeleknek van-e, néha lopok egyet-kettőt belőle. de nem túl finom, kék a csomagolója.
2010. febr. 19. 06:26
 17/17 anonim ***** válasza:
zselés szaloncukor BÁRMIKOR jöhet!Karácsony,vagy nem karácsony,tök mindegy!
2010. febr. 23. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!