Bekristályosodott a mézem, nem tudom kinyomni a tubusból, felmelegítettem forró vízben egy fazékban, de ezt minden étkezés előtt majd meg kell tennem?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 07:54
1/5 anonim válasza:
Igen, mert visszakristályosodik egy idő után.
2/5 anonim válasza:
tegyél bele egy kis vizet és úgy melegítsd fel, aztán valahogy keverd össze valahogy, hogy a víz, mint oldószer egyenletesen keveredjen el benne (többszöri összeforgatás pl.).
3/5 anonim válasza:
melegítsd fel, majd nyomd át befőttes üvegbe, onnan lehet kanalazni
4/5 anonim válasza:
Melegítsd fel kicsit, rakd át befőttes üvegbe. Ott melegítsd tovább alacsony hőfokon, kevergetve, amíg semmi szemcse nem marad benne. Akkor valamivel később fog kristályosodni.
Nem szabad nagyon felforrósítani, nem egészséges (bár sajnos a boltban kapható mézekkel ez már megtörtént) és az Isten szerelmére, nehogy vizet rakj bele! Megsavanyítja, hacsak nem rögtön használod fel az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!