Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az ciki, ha még sosem ettem...

Az ciki, ha még sosem ettem gyrost? :D

Figyelt kérdés
Mindig hamburgert, pizzát, happy meal menüt meg ilyeneket ettem, és valahogy kimaradt, nem tudom, miért. :D Ez mennyire gáz? Amúgy 14 éves vagyok.

2015. márc. 9. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem ettem, sőt még egy hamburgert sem. Ha már beülök valahova, akkor az étterem, és valami finomat választok étlapról.

Persze semmi bajom sincs azokkal, akik ezeket fogyasztják, csak én már öreg vagyok ezekhez a gyorséttermi kajákhoz.

De ki tudja, lehet, hogy egyszer kipróbálom, nehogy a pokolban kiröhögjenek... :D

2015. márc. 10. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Akármi is legyen az, amit nem próbáltál még ki, az tizennégy évesen eleve nem lehet ciki, hiszen nem élsz még olyan régóta :)

De ha 30 éves lennél, akkor se lenne "ciki", hogy valamilyen ételt még nem ettél sosem. Én pl. csigát nem ettem még. Oké, az nyilván sokkal ritkább, nem árulnak csigát minden sarkon, de ettől még sokan megkóstolták már, én viszont nem. De ez se ciki :D Ja, pl. baklavát se ettem 23 éves korom előtt, pedig azt minden gyrososnál árulnak, de valahogy addig sose úgy mentem oda, hogy édességet kívántam volna enni. Aztán egyszer megkóstoltam, és azóta imádom :)

2015. márc. 10. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
13%

Miért lenne ciki? Egyáltalán nem az!

Amúgy helyesen gírosznak írják. Lásd:

[link]

2015. márc. 10. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem elég gázos ha valaki nem evett egy olyan ételt, ami mindennapos az élőhelyén.

Ciki ha nem ittál még sosem tejet? Hááát eléggé.

Ciki ha nem ettél még sosem töltött káposztát? Háát azért na..

Ha valaki nem evett egy olyan ételt ami általános az élőhelyén, az azt jelenti hogy nem étkezik elég választékosan és ingerszegény életet él. Szóval igen, ez valóban gáz, és elég problémás is.

A kagylót, meg a homárt, meg mittom ne keverjük ide, bár az sem egy elérhetetlen dolog, bármelyik hipermarketben..

2015. márc. 10. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Én sem ettem, pedig egy gyorsétteremben dolgozom, és ha nem készítek naponta vagy 15 gyrost, akkor egyet sem.
2015. márc. 11. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!