Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy erdőben mit lehet enni?

Egy erdőben mit lehet enni?

Figyelt kérdés

Ha a túlélésről lenne szó mik azok a dolgok amiket meg lehet enni itt Magyarországon!

Miről ismerhetem fel az ehető dolgokat?

Tudom hogy a kalászosok ehetőek és a madártojások az összes Európai halunk ehető!

Az ismert gyümölcsök is nyilvánvalóan...

Vannak gombák, egyszikű, kétszikű, termést hozó, vízparti, kalászosok, tűlevelűek...stb növények

Vannak állatokból: Páros ujjúak, rágcsálók, madarak, éjjeli, nappali, háziasított...stb

Rovarok bogarak férgek...stb

Hosszú volna leírni van erre könyv vagy fórum oldal ami foglalkozik evvel? De pár szóban is örülnék ha elmondanád nekem...

Kérlek segíts szeretném megtanulni :)

2015. márc. 7. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Te menekülni akarsz a világ elől, pénz elől?

Megértelek, hogy szegénység van, de van népkonyha.

2015. márc. 7. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet megenni, amit a hátizsákodba viszel.
2015. márc. 7. 20:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez most komoly?

Én életem végéig be akarok költözni egy erdőbe remeteként de meg kell tanuljak túlélni mert nem lesz jó vége!

És általában aki ért hozzá az nem fogad tanítványokat!

Amúgy gyűlölöm a pénzt mégis sok van!

Jöhetne egy hiperinfláció már végre!

2015. márc. 7. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ha hülye vagy a gombákhoz akkor ne egyél egyet se
2015. márc. 8. 02:25
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha nekiállsz természetadta dolgokat enni biztos hogy sokkal egészségesebb leszel mint ettől a sok szeméttől ami a boltokban van ráadásul a tiszta levegő! Áss egy mély gödröt, takard be gallyakkal, szórj ki kukoricát és ha egy vaddisznó beleesik ütsd agyon valamivel fentről és ott a sok hús, egy részét sózd és füstöld meg az erdőben.
2015. márc. 8. 05:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hidd el, hogy én is elmenekülnék, de én a helyedben, mivel nő vagyok apácának mennék akkor inkább. De akkor te menj szerzetesek, vagy keress remetéket valahol, és olyan közösségbe menj.
2015. márc. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!