Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az alábbihoz milyen koktélt...

Az alábbihoz milyen koktélt tudnátok elképzelni?

Figyelt kérdés
Ma este pár barátom átjön egy kisebb házibulira. És hamburgert fogunk sütni házilag. Ehhez milyen ital illene (a colá-n és a sörön kívül persze)? Valami koktélra gondoltam.
2015. márc. 6. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Mojito, Cuba Libre

Ha jól értettem inkább fiúk lesztek, oda ezeket jobban el tudom képzelni, mint a tejszínes koktélokat.

2015. márc. 6. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Lányok vagyunk többségben pedig.:D Én is az vagyok, de ,,fiúsak", mert nem szeretjük a tejszínes koktélokat.:D A Cuba libre tényleg jó ötlet! Köszi!
2015. márc. 6. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Vodka alapú koktélok is jók lehetnek.

Klasszikus vodkanarancs, de a vodka finom eperlével, almalével, citromlével. Inkább a szénsavmentes gyümilevelekkel.

Vagy szintén nagy klasszikus itatja magát a vodkaszóda, jéggel és citromkarikával a legjobb

2015. márc. 6. 10:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Jókat írtál, köszi.:)
2015. márc. 6. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Margarita
2015. márc. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!