1/5 anonim válasza:
Annak, ami a csapból folyik, és "ivóvíznek" nevezik, jó szar
Az igazi ivóvíz, ami tisztított csapvíz, avagy forrásvíz a világon SEMMI íze nincs
2/5 anonim válasza:
Elvileg semleges. Gyakorlatilag az oldott anyagok befolyásolják az ízvilágot. A csapvizet sok helyen keményen klórozzák, valahol a forrásokat is belevezetik... szóval ez erősen helyfüggő.
4/5 DarkLantern válasza:
Az ivóvíz íze alapvetően településenkét hajlamis változni. Én egy 50 km-el távolabbi település ivóvizét már nem tudom meginni, mert annyira "rossz" izű.
5/5 anonim válasza:
mindenhol másmilyen, nyáron valahol vidéken ittam a csapból és olyan vasizű volt hogy szörnyű, nagymamámnál is kicsit vasízű, mikor nála voltunk karácsonykor, végig azt ittam, és mikor hazaértünk és ittam az itteni csapvízből, édesnek éreztem az ottanihoz képest. szóval helyfüggő de amúgy "hivatalosan" íztelen ha jól tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!