Kb 2 hete elkezdtem odafigyelni a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, és kezdésnek 1,5 liter vízzel kezdtem (mivel eddig csoda volt ha két pohár valamit ittam egész nap). Azt vettem észre, hogy az arcom elkezdett kikerekedni tőle, és már mások is kérdezték, hogy híztam -e. Tapasztalt már más is ilyet?
2015. febr. 11. 08:36
1/9 anonim válasza:
Kár, hogy csak a tükörbe néztél, mert a vérnyomásodat is mérni kellett volna, ami feltehetőleg csökkent, mivel nem vagy kiszáradva folyamatosan.
2015. febr. 11. 08:50
2/9 anonim válasza:
Nem fogsz napi másfél liter víztől hízni :)
2015. febr. 11. 08:56
3/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, mert mértem magam és tartom a súlyom, tehát hízni tuti,hogy nem híztam, csak hát hogy is mondhatnám... a fejem nagyobb lett és ez másoknak is feltűnt akik lelkesen jegyzik, meg hogy " jajj de szépen ki vagy kerekedve":D
2015. febr. 11. 09:01
4/9 anonim válasza:
Hülyeség, a víztől nem lehet hízni, a felpüffedés ideiglenes.
2015. febr. 11. 09:42
5/9 anonim válasza:
Hogyne, a víznek rendkívül magas a tápanyagtartalma. Könnyen elhízhatsz tőle.
A legtöbb kövér ember is a víztől meg a levegőből hízik.
2015. febr. 11. 09:55
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves értetlen és rendkívül humoros utolsó :) Még mindig azt magyarázom hogy nem fordult meg egy percig sem a buksimban , hogy víztől a szó szoros értelmében HÍZNÉK, hanem akkor hármaskának lehet igaza és az ideiglenes felpüffedésről lehet szó. Köszi mindenkinek :)
2015. febr. 11. 10:06
7/9 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy visszatartja a szervezeted a vizet? Anyukámnak szokott dagadni pl. a keze vagy a lába, szokott olyankor vízhajtót szedni. Bár nem tudom, hogy pont az arcon van-e vizesedés, nem értek hozzá sajnos, csak ötletelek. :)
Illetve még egy dolog jutott eszembe, bár lehet butaság: nem lehet, hogy a szervezeted elkezdte raktározni a vizet? Mint amikor az ember koplal, aztán visszaáll a rendes evésre, és a szervezete elkezd raktározni, mert eddig nem kapott eleget és azt hiszi ez a hirtelen többlet csak ideiglenes. Szóval mivel nem ittál eleget, nem lehet, hogy a szervezeted próbál minden folyadékot eltenni, nehogy később kiszáradj? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!