Mit lehet csinálni jóformán a semmiből enni? és nem órákon át főzni?
Figyelt kérdés
vajas, meg párizsis kenyérrel nem lakok jól, egész nap éhes vagyok tőle2015. jan. 24. 17:41
21/25 A kérdező kommentje:
ezt a churris-t csinálom most :) egyenlőre ez a legegyszerűbb, csak teszek a tésztájába reszelt almát is, meg vízben főtt grízt (véletlen több vízzel csináltam és kevés a liszt)
2015. jan. 27. 10:42
22/25 A kérdező kommentje:
de jöhetnek még, ha van ötlet :)
szakácskönyvnek is jó lenne a mai világban...:D
2015. jan. 27. 10:42
23/25 anonim válasza:
Tojás, liszt,cukor,víz,egy pici olaj : palacsintatészta
Ebbe bármit rakhatsz, akár citromleves porcukrot is.
De ebédre rakhatsz egy szelet sajtot és egy kis felvágottat ha van.
Megsütőd a palacsintát amikor már a 2. oldal sül belerakod a sajtot és a felvágotatt majd ráhajtod az oldalát. A fakanálal enyhén megnyomod hogy elolvadjon a sajt a hő hatására.
De rakhatsz bele fagyasztott spenótot is.
De főzelékeket is készíthetsz,akár krumpliból is. krumpli, rántás,olaj, só-bors és víz.
24/25 anonim válasza:
Na, hogy sikerült az a churris, vagy minek hívják? Azért kérdezem, mert én még ilyet sosem csináltam, de kipróbálnám ha tudnám, hogy érdemes.
25/25 anonim válasza:
De jó h megtaláltam ezt az oldalt most jól fog jönni, annyit tennék a kérdéshez, hogy ha gáz és villany sincs akkor mit lehet a kb semmiből főzni? Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!