Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek ezekből? Valami...

Mit főzzek ezekből? Valami zöldséges dologra vagyok éhes.

Figyelt kérdés

Szóval van itthon egy kis fagyasztott zöldség(répa,borsó,karfiol,stb.), és nem tudom,hogyan csináljam meg. Akármilyen ötletek érdekelnek,akár hússal is vegyítve,akármi:)

köszönöm

2010. febr. 8. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Főzd meg, majonézzel kavard ki, kicsi hagyma és fokhagyma.
2010. febr. 8. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
tárkonyos csirkeragu leves, zöldségleves, vagy a zöldségek lehetnek csak egyszerűen megpárolva köretként, húshoz, halhoz
2010. febr. 8. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Zöldséggel töltött palacsinta?

Az előbb azt ettem, nagyon bejött :)

2010. febr. 8. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:

KÉpzeld nekem pont ilyenem fő most :) Én levesre vágytam. Ezt a fagyasztott cuccot feltettem főni, só bors vegeta, belekockáztam 30 deka füstölt tarját, és a végén behabartam egy pohár, liszttel elkevert tejföllel. Pirított kenyérkockát tettem még bele. Nagyon fincsi lett.

Csinálhatsz olyan, fagyasztott leveles tésztából kis batyukat csinálsz, a zöldséget elkevered tejföllel, persze megfőzve, egy kis sonka vagy virsli, és megtöltöd őket. Utána mehet a sütőbe.

2010. febr. 8. 12:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!! Köszönöm szépen!
2010. febr. 8. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van közte brokkoli is, akkor tedd be egy hőálló tálba, tegyél rá egy kis kockázott sonkát, vagy császárszalonnát. A tetejére pedig sajtot reszelsz. Összesütöd, isteni finom:)
2010. febr. 8. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:

`Rétes lapokba betekerni,oldalakat betürni,

fritözbe vagy bö olajban kisütni.

2010. febr. 8. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
rizzsel,omlettel még egészséges is és nem is hízlala(a rizs,az omlett viszot fincsii)
2010. febr. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!