Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol találok Budapesten jó...

Hol találok Budapesten jó minőségű ivóvizet?

Figyelt kérdés

Nem szeretek inni Pesten a csapból mert úgy tudom nem valami jó minőségű. Ezért elég sok palackos vizet iszok. Viszont az sem egészséges hosszútávon. Ezért valami ártézi kút után kutatok. Kettőről tudok a belvárosban a Dunánál.

De nincs esetleg valahol a X ker körül egy??

#Ártézivíz
2015. jan. 8. 06:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom honnan veszed információidat, de tévesek, a budapesti csapvíz kifejezetten jó minőségű.
2015. jan. 8. 06:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát de úgy tudom az Duna víz..A Dunába isten tudja mik vannak már a gyárak miatt. -És úgy tudom hogy forralás nélkül nem ajánlott..
2015. jan. 8. 07:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon buta vagy, ne is haragudj.

Az ivóvíznek semmi baja, teljesen egészséges. Én mindig csapvizet iszom, és semmi bajom nem volt soha. Mint ahogy senkinek a környezetemben.

Nem tudom, mit kell itt kényeskedni.

2015. jan. 8. 07:12
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Az a víz annak nagyon jó aki megszokja. De ha én is abból ittam néha , fejfájásom volt tőle.
2015. jan. 8. 07:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekem meg hasmenésem...

De nem arról szeretnék vitatkozni milyen jó a dunavíz hanem van e kút a X ker körül?

2015. jan. 8. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
12%

Amióta Duna víz van Pécsen is meg a fővárosban is én nem iszom meg, mert megy a hasam, pedig iszonyat erős gyomrom van, a romlott hústól se lesz semmi bajom!

Meg ha össze eszek mindent attól sem. Ilyen jó minőségű az a víz :-) Amikor gyerek voltam Pécsen karsztvíz volt még, az piszok jó és finom volt. De nem értem a márkásabb palackos ásvány vizekkel mi a bajod kérdező, azok teljesen jók.

2015. jan. 8. 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

A budapesti csapvizet forrald fel, és kávégéphez való szűrőpapíron szűrd át. Meglátod milyen finom lesz a víz.

3 éve iszom így. Rossmann boltokban kapható szűrőpapír. 100db kb. 400ft.

2015. jan. 8. 09:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötletet. De a vegyszert az nem fogja kiszűrni.

A zsugoros ásványvízzel meg az a bajom hogy hosszú távon megterheli a szervezetet. Olyan mint az ioncserélt víz némi ásványi anyag porral. És ez lerakódik a vesében és olyan vesekövem lesz mint a Monteverest.. Ha kiöntöd még a föld se issza be 10percig :)

2015. jan. 8. 10:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Imdlak titeket 8 kérdés és egy válasz se jött hogy hol van kút csak erősködtök hogy a dunavíz milyen jó!!! (Akkor igyál belőle sokat) Igaz az összes mezőgazdasági permetezőszer benne van meg isten tudja hány csatorna folyik bele az országon kívűl de az szerintetek jó.. Mert a klór kiöli a 3 komponensű idegmérget.. :) Te vagy buta te buta.
2015. jan. 8. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld már veseköve annak lesz aki kevés folyadékot iszik. 2005 óta vedelem a palackos ásványvizet és semmi bajom...
2015. jan. 8. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!