Hol találok Budapesten jó minőségű ivóvizet?
Nem szeretek inni Pesten a csapból mert úgy tudom nem valami jó minőségű. Ezért elég sok palackos vizet iszok. Viszont az sem egészséges hosszútávon. Ezért valami ártézi kút után kutatok. Kettőről tudok a belvárosban a Dunánál.
De nincs esetleg valahol a X ker körül egy??
Nagyon buta vagy, ne is haragudj.
Az ivóvíznek semmi baja, teljesen egészséges. Én mindig csapvizet iszom, és semmi bajom nem volt soha. Mint ahogy senkinek a környezetemben.
Nem tudom, mit kell itt kényeskedni.
Nekem meg hasmenésem...
De nem arról szeretnék vitatkozni milyen jó a dunavíz hanem van e kút a X ker körül?
Amióta Duna víz van Pécsen is meg a fővárosban is én nem iszom meg, mert megy a hasam, pedig iszonyat erős gyomrom van, a romlott hústól se lesz semmi bajom!
Meg ha össze eszek mindent attól sem. Ilyen jó minőségű az a víz :-) Amikor gyerek voltam Pécsen karsztvíz volt még, az piszok jó és finom volt. De nem értem a márkásabb palackos ásvány vizekkel mi a bajod kérdező, azok teljesen jók.
A budapesti csapvizet forrald fel, és kávégéphez való szűrőpapíron szűrd át. Meglátod milyen finom lesz a víz.
3 éve iszom így. Rossmann boltokban kapható szűrőpapír. 100db kb. 400ft.
Köszönöm az ötletet. De a vegyszert az nem fogja kiszűrni.
A zsugoros ásványvízzel meg az a bajom hogy hosszú távon megterheli a szervezetet. Olyan mint az ioncserélt víz némi ásványi anyag porral. És ez lerakódik a vesében és olyan vesekövem lesz mint a Monteverest.. Ha kiöntöd még a föld se issza be 10percig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!