Miért nézik le néhányan ezeket az ételeket?
Figyelt kérdés
Chaten beszélgettem egy 20 éves csajszival és témába kerültek a kedvenc ételek, és azt írta hogy szégyen nem szégyen szeretem a káposztás bablevest. Annyira szégyen ez az étel? Gyakorlatilag undorodva beszélt az ilyen ételekről hogy szalonna, káposztás paszuly, pörkölt, tepertő. Én szeretem ezeket az ételeket megdöbbenve olvasom amikor alma tízóraira meg műzli, nekem a munkahelyi reggelim rántott hússal indul ebédre pörkölt vagy valami húsféleség este nassolásként egy kis abárolt szalonna és csak utána a gyümölcs, de akkor sem értem miért lenne szégyen ezeket a dolgokat enni2014. dec. 30. 19:01
11/12 anonim válasza:
Nekem is jobb táplálóbb ételeket enni, mert én meg éppen hogy nem hízom, akármennyit eszem, gebe maradok. Az biztos, hogy a fizikai erőnléthez a zöldségtál és a müzli édeskevés.
12/12 anonim válasza:
Nem sznobsag, inkabb izles kerdese. Nem vagyunk egyformak.
En sem birok ranezni a magyaros etelekre, az emlitett fogasok illatatol is elfog a rosszullet, de szemely szerint nem nezek le senkit, aki szivesen megeszi oket. Mindenki egyen azt, amit szeret es amit bir a gyomra, ilyen egyszeru.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!