Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nézik le néhányan...

Miért nézik le néhányan ezeket az ételeket?

Figyelt kérdés
Chaten beszélgettem egy 20 éves csajszival és témába kerültek a kedvenc ételek, és azt írta hogy szégyen nem szégyen szeretem a káposztás bablevest. Annyira szégyen ez az étel? Gyakorlatilag undorodva beszélt az ilyen ételekről hogy szalonna, káposztás paszuly, pörkölt, tepertő. Én szeretem ezeket az ételeket megdöbbenve olvasom amikor alma tízóraira meg műzli, nekem a munkahelyi reggelim rántott hússal indul ebédre pörkölt vagy valami húsféleség este nassolásként egy kis abárolt szalonna és csak utána a gyümölcs, de akkor sem értem miért lenne szégyen ezeket a dolgokat enni
2014. dec. 30. 19:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
77%

Nem szégyen csak nem éppen divat kaja .. talàn mert ha inkabb azt mondod hogy gyros vagy hambi vagy mittomén az mekkora kiràlysàg mert "dràga kaja" meg halani is jobb egyesek szerint mint

Abàlt szalona

rakott krumpli ..

nos vanak degradàlt emberek ..

2014. dec. 30. 19:09
 2/12 Trafó1 ***** válasza:
73%

Nem szégyen csak te nem vagy sznob , hanem normális a gondolkodásod és ami jó arra mondod , hogy jó.

Ha drága és divatos de sz.r, akkor az kérem sza.r divatossan is.

2014. dec. 30. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Nincs ezekkel gond. Ne foglalkozz mindenki véleményével!
2014. dec. 30. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira guszta talán.

Babtól meg elvileg fingik az ember.

Reggeli alma meg müzli? Az nekem csak az étkezés elodázásának lenne jó:

vagyis otthon megeszem, aztán fél óra múlva már ráérek enni...pl. vajas kenyeret felvágottal.

És szerintem se szégyen. :) Ha valaki almát,meg egy rakat gyümölcsöt eszik,akkor azt,ha szalonnát,meg társait,akkor az.

2014. dec. 30. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azokat eszem, amiket kívánok és amiket szeretek. Nem érdekel, ki mit gondol.

Hogy lehet egyáltalán ciki bármilyen ételt enni? Tudom, most divat ilyen fogyókúrás, meg egészségesnek kikiáltott ételeket fogyasztani, a vegetáriánus kajákról nem is beszélve, de hidegen hagy. Te se foglalkozz ezzel. Edd, ami jól esik. Ha valamit szeretsz, azt nemcsak az ízlelőbimbóid kívánják egyébként, hanem a szervezeted is.

2014. dec. 30. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az annak a baja, aki nem evett még életében sem egy jóízűt. Ezért van a sok vérszegény, allergiás, sápadt, étvágytalan, depressziós fiatal.

Ne is törődj vele! Mi együnk pacalt és disznósajtot, ők megy egyék a müzlit. :P

2014. dec. 30. 19:30
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és igen gyros hamburger ezek szerintem divatkaják és nem tudja az ember hogy mi van benne, de pl vidéken disznóvágáskor tudja az ember milyen húst eszik a babot is saját maga termeli a többi zöldséget ugyanúgy, és szerintem az még mindíg egészségesebb mint a sok gyors éttermi kajautánzat
2014. dec. 30. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy jo porkoltert nokedlival odaadnam a fel karom, es no vagyok. Frissen kisult teperto, roppanos heju feher kenyerrel, feher paprikaval, el sem tudok kepzelni finomabbat.

Ha parkeresesi celzattal chateltetek, akkor mar lett is egy szuro, milyet ne, latod? :)

Hagyd, nem benned van a hiba.

2014. dec. 30. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem szégyen, de azért nem biztos, hogy büszke leszel, ha 10 éven belül csak gurulva bírsz majd közlekedni.
2014. dec. 30. 19:32
 10/12 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy ehetek ezekből a finomságokból bármennyit nem hízok el tőle az egész családom vékony testalkatú és hála az égnek a túlsúly nem jellemző ránk. A fizikai munkához meg kell az erő és ahogy a rokonom mondta műzlivel nem lehet dolgozi
2014. dec. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!