Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kaját (hamburgert) rendeltem,...

Kaját (hamburgert) rendeltem, nem én vettem át csak behozták nekem, de mikor enni akartam, láttam h égetten hozták ki, pedig korábban szóltam emiatt. Szerintetek ez egy durva hangvételű panaszlevél?

Figyelt kérdés

A mai napon önöktől (szándékosan kisbetűvel kezdve) rendeltem.

A kiszállítás tartalmazott 2 db vegaburgert is, amelyek elfogyasztása nem volt teljes mértékben lehetséges a zsemlék elégetett részei miatt.

A képek az elszenesedett zsemlékről alább és mellékelve megtekinthetők!

Egy korábbi rendelés alkalmával felhívtam a figyelmüket arra, hogy a zsemle széle ne legyen égett. NEM a fogyasztó feladata a vendéglátóegység figyelmének felhívása arra, hogy ehető ételt szolgáljanak fel!!

Nem fogom minden rendelésemhez hozzácsatolni, hogy 'ne legyen égett a zsemle vagy ehetetlen az étel, és igen, belenézek'.

Ha már túlmelegítik, és ennek következtében megégetik a zsemlék széleit és oldalait, akkor is lehetetlen ( ! ) nem észrevenni, hogy a paradicsomot, sajtot, uborkát, stb. az elégett zsemlékre teszik rá! Ez tény.

Egy vendéglátó egység NEM engedheti meg magának, hogy olyan minőségű ételt szolgáljon fel/szállítson ki, amelyet a kutyámnak sem adnék oda.

Amennyiben önöknél (szándékosan kisbetűvel kezdve) ez nem így van, és elégetett ehetetlen ételt (azaz szemetet) kap a fogyasztó, akkor a továbbiakban soha többé nem kívánom igénybe venni az önök (szándékosan kisbetűvel kezdve) szolgáltatásit semmilyen formában!!

Továbbá, amennyiben önöknél (szándékosan kisbetűvel kezdve) az étel megrendelése mellé a fogyasztónak figyelmeztetést kell leadni a vendéglátóegység részére, hogy tisztességesen elkészített ételt szolgáljanak fel, akkor ismét írom, hogy a továbbiakban soha többé nem kívánom igénybe venni az önök (szándékosan kisbetűvel kezdve) szolgáltatásit semmilyen formában!!

Emellett kérem, hogy erre a levelemre NE válaszoljanak, mert sem a kifogások, sem egyéb dolgok a történteken nem fognak változtatni!

VÉLEMÉNYEK? (e-mailben küldtem el amúgy, és totál kiakasztott a dolog)

2014. dec. 30. 18:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
még szívesen olvasnék véleményket?
2015. jan. 2. 14:40
 12/12 anonim válasza:
én is így írtam volna :D De sztem jó!
2015. jan. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!