Mióta egyszer kiütöttem magam, nem tudok inni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja egy buliban olyan szinten rosszul lettem az alkoholtól, hogy még másnap is hánytam.
Azóta nem bírok még csak az alkoholra se gondolni. Mit tegyek??
2014. dec. 29. 22:37
11/14 anonim válasza:
Soha nem ittam alkoholt, aztán mégis remekül elvagyok. Nem ettől függ a dolog :)
12/14 anonim válasza:
Én tíz éve nem iszok semmit. Azóta még az alkoholisták társaságát is kerülöm. Egyszerűen nem is lehet velük beszélgetni se. Bunkók. Hülye vicceiken saját maguk röhögnek a legjobban.
13/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy egy feltételes reflex képes benned ilyen gyorsan és szilárdan kialakulni. Én kb. 40 éve szenvedtem el egy kisebbfajta alkoholmérgezést egy nagyon jó, de feltehetően kissé magas réztartalmú barackpálinkától. Utána egész éjjel fulladoztam, alig jutottam levegőhöz. Azóta viszonylag pontosan tudom, hogy hol van a határ és mikor kell megállni.
14/14 A kérdező kommentje:
Persze, nyílván nem az a célom hogy hülyére igyam magam, ne értsetek félre!!
Csak ahhoz hogy tudjak lazítani, egy pohár bort vagy ilyesmit kell innom.
De mindegy, majd csak elmúlik. Ezekszerint nem én vagyok az első akinél előfordult ilyen :)
Köszi a válaszokat!
2014. dec. 30. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!