Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mióta egyszer kiütöttem...

Mióta egyszer kiütöttem magam, nem tudok inni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja egy buliban olyan szinten rosszul lettem az alkoholtól, hogy még másnap is hánytam.

Azóta nem bírok még csak az alkoholra se gondolni. Mit tegyek??

2014. dec. 29. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne igyál...
2014. dec. 29. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, lehet úgy is élni, hogy nem iszol alkoholt.
2014. dec. 29. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem kötelező, nem kell erőltetni.
2014. dec. 29. 22:45
 4/14 anonim válasza:

El fog múlni idővel, valószínűleg még fiatal vagy, a szervezeted így reagált a rossz élményre. Ezzel a hasonló balesetektől akar megóvni. :) Szerintem se erőltesd a dolgot, idővel (max pár hónap) majd halványul az ellenszenv.

Csak úgy tudod meg hol vannak a személyes határaid, ha néha átléped őket :) Tanulj belőle, és legközelebb mértékletesebben....

2014. dec. 29. 22:53
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ne igyál. Régebben nagyobb bulikban én is nagy ivós voltam. De csak bulikban. Most már bő három éve még szilveszterkor se iszom semmit se, még egy fél pohár sörtől is becsípek..., nem h pezsgőtől. Hidd el ki lehet bírni, sőt, kicsit se fog hiányozni.
2014. dec. 29. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
palacsinta vagy :P
2014. dec. 29. 23:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne igyál, teljesen felesleges dolog. :)
2014. dec. 30. 00:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Palacsinta vagyok, belátom :D

Az volt a baj akkor, hogy 'elfelejtettem' enni aznap és két rövidtől úgy kiütöttem magam, hogy végig hánytam és két napig rosszul voltam..

Amúgy 18 vagyok, szóval tényleg elég "kezdő"..

ja, és nagyon félénk vagyok úgyhogy csak akkor tudok feloldódni egyb uliban, ha iszom valamennyit. Ezért nem örülök neki :) Na de majd meglátjuk.

Azért köszi! :)

2014. dec. 30. 00:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Örülj neki!Legalább nem leszel alkoholista.
2014. dec. 30. 01:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Én 10 éve nem ittam egy cseppet sem, még alkoholos csokit sem eszem, mégis nagyon jól megvagyok.
2014. dec. 30. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!