Hűtőben tárolt krumplipürét másnap még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
tegnap csináltam, vaj, tejföl van benne. meg is ettem ma, nem volt olyan jó friss íze, viszont rossznak se mondanám.2014. dec. 27. 13:13
1/5 anonim válasza:
Természetesen meg lehet enni, azaz nem romlik meg egy nap alatt, de az íze nem lesz olyan, mint frissen.
2/5 anonim válasza:
persze, még 3-4 naposan is meg lehet enni :) koleszba sokszor szoktam vinni vasárnap és volt hogy szerdán vagy csütörtökön ettem meg semmi baja nem lesz :)
3/5 anonim válasza:
Meg hat. Az ize sose lesz olyan, mint a frisse, igy nalunk at szokott alakulni "palacsintava" - kb mint a tocsni, csak reszelt nyers krumpli helyett megy a pure bele
4/5 anonim válasza:
Meg lehet enni, de a krumplipüré csak frissen finom...
Én többnyire újrahasznosítom.
Lehet belőle csinálni burgonyakrémlevest, csak kis húslevessel felhígítod, felforralod, és csinálsz hozzá pirított zsemlekockát.
Vagy pedig lisztet bele, és forró zsírba beleszaggatva átsütni remek köret...
Vagy liszttel, élesztővel finom krumplis pogácsa lehet belőle.
5/5 anonim válasza:
Igen, meg lehet enni, kutya bajod nem lesz tőle.Újramelegítve minden egy kicsit más, kivéve a töltöttkáposztát :D Az a mondás szerint kilencszer melegítve a legjobb.Addig szerencsére nem tart el, mert hamar elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!