Ha a tésztán nem érezni hogy romlott attól még lehet az? Az ok amiért kérdezem, hogy kint állt éjszaka főzés után másnap délig.
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 11:58
1/4 anonim válasza:
Én nem enném meg, bár szerintem nem romlott.
2/4 anonim válasza:
igen. de attól is függ ,hogy milyen hídeg van a konyhában.
3/4 anonim válasza:
Nem romlott az még meg, hacsak nem 32 fokos panelkonyhában volt. Akkor meg éreznéd mindenképpen, mert nyálkás lenne és savanykás szagú.
4/4 Phoney válasza:
Olyan nem létezik, hogy az étel szagra-ízre teljesen rendben van, miközben romlott.
Az ízlelés elsősorban azért fejlődött ki, hogy megkülönböztesse a fogyaszthatót a nem fogyaszthatótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!