Milyen ételtől, Italtól lehetne székletem már 5 napja ne mvolt nagy dolgom?
Kanalazz szilvadzsemet, s igyál rá tejet!
Valaki esküszik savanyú káposzta levére.
Majd biztos jönnek a banán shake, szilvalekvár, olíva olaj, stb házi praktikák, én még egy dologgal kiegészíteném.
Menj el kocogni, nem kell gyors tempóban, csak épp annyira, hogy minden izmod mozogjon egy kicsit. Vagy egy jó gyors tempójú séta.
Az az anyagcserédet is felélénkíti, meg a zsigeri mozgást is elősegíti.
Kaukázusi kefír.
hosszabb távon sok rostos étel pl. zabpehely.
ja és ricinus olaj. magában 1 kanálnyi.
egyszer nem akartam suliba menni, hajnal 3kor bevettem egy kanállal, visszaludtam, és reggelre jött is. tuti beválik!!! patikában 1-200 forint 1 deci kb
Éhgyomorra meleg víz, joghurtba tett zabkorpa, aszalt szilva, joghurtba aszalt szilva, meleg tej/tejes kávé, sok víz fogyasztás, parádi gyógyvíz,édesítőszeres kóla-komolyan
De inkább orvost keress fel, lehet, hogy van valami betegséged, ez nem normális dolog.
igyál kávét, garantálom :)
csak kell bele cukor kicsit több a kelleténél, a pohár negyedéig tej, és felöntöd kávéval :)
tuti cucc!
(az előzőket nem olvastam, ugyhogy bocs ha már irta ezt valaki, vagy már megoldottad a problémát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!