Sertésszűz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 23:23
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat,még nem írtam meg a kérdést,és véletlenül rányomtam a küldésre:(
Azt akartam kérdezni,hogy a sertésszűz,a sertés melyik része tulajdonképpen?
2010. febr. 2. 23:26
2/7 anonim válasza:
A sertés rövídkarajának külső részén levő hengeres hosszú hús. Úgy is hívják hogy vesés rész.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 2. 23:43
5/7 anonim válasza:
A neve nem sertésszűz,hanem szűzérme.
6/7 anonim válasza:
ma 06:46-os: kicsit összekevertél valamit: a sertésszüz másik neve a szüzpecsenye, az ebböl vágott szeleteket nevezik szüzérméknek.
7/7 anonim válasza:
De lehet szűzpcsenye is.Mindenhol máshogy hívják.Hallottam a vesepecsenye kifejezést is erre a húsra.
Az biztos hogy a sertés legértékesebb része,hogy miért azt nemtudom.Nagyon jó töltve elkészíteni,másra vétek lenne felhasználni,Bár akad olyan is hogy kirántják.
Hogy a sertésben holhelyezkedik el,nem tuom.Bár ez öreg hiba,hisz kismillió disznóvágáson részt vettem,de ezt soha nem néztem honnan szedik ki,pedig én is sokat kést ragadok.Na mindegy.Bocs hogy eltértem a tárgytól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!