Szerintetek ha nem iszol 2 napig mi bajod lesz meg ha nem eszel?
Figyelt kérdés
??2014. dec. 19. 21:50
1/8 anonim válasza:
Ha nem iszol, kiszáradsz, ennyi időt még túl lehet élni, de kórházi kezelést igényel. A szerveidnek szüksége van a vízre és ásványi anyagokra. Ha nem eszel, éhes leszel, gyenge, ingerlékeny, esetleg elájulsz.
2/8 anonim válasza:
Semmi. Kicsit kiszáradsz, ha valaki érzékenyebb,akkor elszédülhetsz mert leesik a vércukrod. Aki egészséges,az simán kibírja. (Én többször is próbáltam,nem szándékosan,hanem mert sokat dolgoztam,nem lett bajom).
3/8 A kérdező kommentje:
nem itam meg nem etem valamiért állmos letem nagyon
2014. dec. 19. 22:20
4/8 anonim válasza:
Attól, hogy sokat dolgoztál, nem hiszem, hogy egy korty vizet és egy falat kaját ne lett volna időd bekapni!
5/8 anonim válasza:
Pedig van olyan nap,nem is egy. Kórházban dolgozom,néha wc-re sincs időm elmenni,csak ha már muszáj. Néha stratégiai nemivás van,hogy ne kelljen pisilni. Plusz nem érzem,ha szomjas vagyok, Gyakorlatilag nem is tudom,milyen szomjasnak lenni. Napi 2 kv-n elvagyok,ami még hajtja is a vizet. Tudom,hogy egészségtelen,de talán kevésbé strapás osztályon kellene dolgoznom. :)
6/8 anonim válasza:
A műszak során. Utána meg hazamész.
7/8 anonim válasza:
És bedőlök az ágyba. :D Egyébként ha nem eszek napközben, nap végére sem vagyok éhes,mert már nem is kívánom. Persze nem minden esetben,de előfordul. :)
8/8 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Természetesen ez sok mindentől fűgg, de alap esetben egy hétig folyadék nélkül, egy hónapig meg kaja nélkül is túl él a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!