Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Levágnád a kedvenc csirkéd,...

Levágnád a kedvenc csirkéd, vagy éheznél még pár napig?

Figyelt kérdés
Csirkét tartunk, teljesen kifogytunk mindenből, éhesek vagyunk. Vannak fiatalabb csirkék, őket anya nem akarja levágni, + több tojást tojnak. Amelyik csirkét leakarja vágni az a kedvencem, a szívemhez nőtt, hogy akadályozzam meg?
2014. dec. 2. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy akkor éhségsztrájkba kezdesz.
2014. dec. 2. 17:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem, holott már éheztem. Mondd meg neki, hogy ne vágja le, mert te azt a jószágot szereted. Ha anyukád szeret téged, akkor nem akar neked fájdalmat okozni.
2014. dec. 2. 18:03
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

#1 LoL :D

Látod kislány, ezért nem fűzűnk érzelmeket a kajához.

2014. dec. 2. 18:04
 4/14 A kérdező kommentje:
De én tényleg szeretem ezt a csirkét (Futika a neve, mert mindig fut elém, ha jövök haza)
2014. dec. 2. 18:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Ne engedd levágni, inkább áldozzon be anyukád egy tojót. Én nem tudnám megenni és főleg megetetni a gyerekemmel a kedvenc állatát, még, ha egy csirkéről van szó akkor sem.

Inkább ennék sóba-vízbe krumplit egy hétig, pedig nem vagyok vega egy csöppet sem.

2014. dec. 2. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra, és mondd meg neki, hogy anyu, a Futika a barátom, márpedig nem esszük meg a barátainkat. Próbáljatok inkább a szomszédságban tojást cserélni valamire, vagy adjatok el egy-két csirkét, ha van kinek.
2014. dec. 2. 18:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, ne engedd levágni. Mondd el anyukádnak, hogy te nem tudnád megenni úgyse a kedvenc csirkédet. inkább lőjetek galambot. Az is finom.

Mellékesen, egyszer nekem is levágtak egy nyuszit anyumék, akit pár nap alatt megszerettem. szörnyű érzés volt

2014. dec. 2. 18:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Főzzön tojáspörköltet, és hagyja élni a kis kedvencedet végelgyengülésig.

A tojások árán is vehet valami kaját. ha szeret megérti a ragaszkodásodat, és persze, hogy szeret, szóval kitartást és ne engedj!

Mutasd meg a kommenteket anyudnak, hátha jobb belátásra bírjuk együtt...

Látod mennyien vagyunk a pártodon.

2014. dec. 2. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem szabad szeretni az ételt, nem kell vele barátkozni :D. Amúgy tényleg szólj, hogy ne vágjátok le, biztos meg fogja érteni.
2014. dec. 2. 19:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok.

Azt mondta, hogy nem vágja le, de akkor még 3 napig tojásos nokedlit eszünk, mondtam, hogy rendben.

2014. dec. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!