Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam a jó, megszil...

Hogyan csináljam a jó, megszilárdulós csokimázat?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy megszilárduljon!!!!kis túró golyókra szeretném bevonatnak, de eddig akárhányszor próbáltam máson, soha nem tudtam megszilárdulósat csinálni.Van tortabevonóm, eddig eljutottam....innen tovább??Segítsetek!!!:)
2010. febr. 1. 08:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát én egyszerűen kakaópor pici tej cukor egyveleget szoktam összeforralni és mindig megszilárdul:))
2010. febr. 1. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tortabevonóhoz pár csepp étolajat (hagymányos étolaj, nem vaj, meg margarin meg olivaolaj) kell keverni és nagyon szép lesz. legalábbis nekem mindig így sikerül szépre.
2010. febr. 1. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
olvassz fel 3 kanál vízzel 5 dkg tortabevonót, keverj bele 2 dkg vajat és annyi porcukrot, hogy kicsit kemény legyen, nagyon hamar szilárdul!
2010. febr. 1. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tortabevonóhoz vizet teszel, soha nem fog megszilárdulni... tapasztalat:(
2010. febr. 1. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Érdekes én mindig úgy csinálom és minden tortát azzal vonok be. Lehet más fajtájú tortabevonót használunk kedves utolsó. :)
2010. febr. 1. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tortabevonó csokit vegyél, azzal tökéletes, kemény csokimázat lehet készíteni!
2010. febr. 1. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben sima csokoládét olvasztanék fel étolajjal. A tortabevonónál én valami fura mellékízt érzek.
2010. febr. 1. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
4 ek víz, 4 ek kakaópor, 12 dkg cukor
2010. febr. 1. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Ennek nincs semmi trükkje, akár mikróban is felolvaszthatod a csokit, néha megkeverve, egy kevés étolajjal. Így hamarabb elkészül mint gőz fölött olvasztgatva. Cukrász vagyok.
2010. febr. 1. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

többen írtátok, hogy csoki étolajjal.Akkor ezt próbálom ki(bocsi többiek)

De kemény lesz??kis golyókat szeretnék bevonni, megszilárdul annyira, hogy aztán lehessen enni a nélkül, hogy az ember keze tiszta csoki legyen??

2010. febr. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!