Az alufóliának melyik oldalába csomagoljátok a kaját?
Figyelt kérdés
A fényes, vagy a matt oldalába?
A fényes rész valami bevonat rajta, vagy a gyártási folyamat miatt nem egyforma a két oldal?
2014. dec. 6. 05:17
1/5 anonim válasza:
A fényes része legyen kívül(Szerintem)
3/5 anonim válasza:
Úgy szoktam csomagolni, ahogy letekeredik a hengerről, így a fényes fele kerül kívülre.
Egyébként természetesen tökéletesen mindegy!
4/5 anonim válasza:
Nálam is a fényes fele van kívül, de ha épp fordítva sikerül, akkor úgy. Szerintem nem bevonat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Sajnálom, hogy a lepontozó trollok idetaláltak. (Nyilván trollok, mert következetesen fényes oldalba csomagoló még nem írt, meg itt rossz válasz nem létezik, hiszen mindenki jól tudja, hogy ő személyesen hogyan jár el, és a kérdés erre vonatkozott.)
2014. dec. 7. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!