A tizorait sztaniolba vagy szalvetaba csomagoljatok inkabb?
Megfigyeltem, hogy ujabban sztaniolos csamagolasuak a tizoraik az alapiskolaban.(vajas-szalamis-sajtos kifli, szelet kenyerek).{Legalabbis SZlovakiaban igy van ez}.
10 -15 evvel ezelott szalvetat hasznaltak az anyukak. Ami sokkalta gusztusosabb. A sztaniol/alobal/alufolia ha a fogamhoz erne, nagyon kellemetlen lenne. Es aluminium-edenyeket sem ajanlatos hasznalni, karos a szervezetre.
Ne haragudj, de mi az a sztaniol és alobal???
Egyébként anyukám mindig szalvétába csomagolta, én jobban szeretem fóliába. Szerintem a fólia jóval gusztusosabb, látszik maga a szendvics. Ráadásul a szalvétánál fent állt mindig az a probléma, hogy a vajas/paradicsomos, stb. részeknél kicsit elázott, undorító hatást keltve.
Ha nincs fólia itthon, akkor alufóliába csomagolom, de az ritka.
Bocsanat, nem voltam benne biztos, hogy a sztaniol, alobal kifejezeseket hasznaljak/ismerik-e Magyarorszgon is .
A sztaniol az, amibe a tabla-csokoladet csomagoljak,ezustszinu, csak vastagabb, fozesnel is hasznaljak. Nem folia, ami atlatszo, vekony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!