Mennyibe kerül a Mizse víz? Jó?
Figyelt kérdés
Az összetétele alapján igen, csak nem tudom, hogy van-e benne nitrit, nitrát...?2010. jan. 30. 18:50
1/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyi, de tök olcsó és szerintem finom is. Én mondjuk mindig másmilyen vizet veszek, mert azt hallottam, hogy így egészséges, de szivesn iszom mizseit is.
2/12 anonim válasza:
A víz jósága az egyéni. Nekem a Mizse víz nem annyira izlik.De iható. Kb 50ft/ 1 1/2liter. Egyébként nincs benne nitrit és nitrát.Forgalomba hozott vizben nem lehet egyik sem. Csapvízben sem. De mondjuk a margitszigeti az nagyon gáz...Most egyébként itthon nekem Mizse van. Ha veszünk akkor vagy mizse vagy zafír.(Mindkettő Lajosmizsei..de inkább a zafír)
3/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor nincs benne nitrit, nitrát??Mert az a fontos úgy tudom, és csak a Szentkirályira van ráírva, hogy nincs benne, csak gondoltam van más jó víz is nem csak a Szentkirályi.
2010. jan. 30. 19:21
4/12 anonim válasza:
másfél litykó 38 forint a környezetvédelmi betétdijjal együtt.Tegnap vettem 6 zsugorral.
6/12 A kérdező kommentje:
mert??
2010. jan. 30. 20:42
7/12 anonim válasza:
Nagyon jó és olcsó. Főleg azért jó, mert alacsony ásványianyag-tartalmú. A vízben levő ásványi anyagokat a szervezet nem tudja hasznosítani, csak felhalmozódnak, ezért az a jó ásványvíz, ami eleve kevés ásványt tartalmaz. Egyébként alapvetően a csapvíz klórozása miatt szerencsésebb ásványvizet inni. A klór ugyanis baktériumölő, és az a baj vele, hogy a beleinkben levő hasznos és nélkülözhetetlen baktériumokat is pusztítja.
8/12 anonim válasza:
csak a sznoboknak nem jó,nem kell vele foglalkozni.
ugyanazt vedeli,csak átcimkézve 3x áron :D
9/12 anonim válasza:
mi tanultuk h melyik vizek egészségesek, emlékszem h Mizse víz köztük volt, többre nem emlékszem már:)
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. jan. 31. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!