Van Magyarországon magasabb árkategóriájú ételkiszállító?
Figyelt kérdés
Próbáltam már a Foodot, a Cityfoodot, a Gastroyalt, az Egészségkonyhát, de mindegyik menza minőséget ad. Nincs ez és az éttermi árak között egy olyan kiszállító, akinél lehet finom halat, rákot, marhát enni időnként?2014. nov. 28. 17:45
1/3 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről. Meg gondolom pesti kéne. Nyilván, ha minőséget akarsz, akkor nem az ország másik feléből akarod hozatni, mert ez alapból kizáró ok.
Szóval akinek ez a fő profilja, abból én se tudok kiemelkedő minőségűt.
Azt viszont tudom, hogy van néhány étterem, ami mellesleg kiszállításra is dolgozik. Ilyet kéne keresned.
Egyébként érdekes amit mondasz, én egyre inkább saját bolton gondolkodom, hogy bele kéne vágni. És máshoz se értek, csak ehhez. És ilyen téren tényleg valóban van egy kis üresség. Az összesnek egy kaptafára megy a kalkulációja, mindenütt csak a kommersz, és sok esetben lehúzós kajákat nyomják.
2/3 anonim válasza:
Sok etteremnel mar van házhozszállítás, pl Bigfish. Ez nagyon jo etterem.
3/3 anonim válasza:
Legelo salatabar ha könnyebbre vágysz de ott is van mindenfele hus es köret es te válogatos ossze a salidat.erdemes kipróbálni, nem csak levelek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!