Mi egy tipikus reggeli/ebéd/vacsora Magyarországon?
2. valaszolo vagyok. Ahj hát nálam úgy szokott lenni, hogy reggel müzli, ebéd: Mindig más, de főtt kaja szokott lenni, vacsora: Az is más, de ha van, péksüti :D
És egyedül szoktam étkezni.
Reggeli az átlag magyarnál sütemény, hamburger, édesség energiaitallal kísérve
Ebédre szintén olyan dolog ami el telít, de egészséget nem szolgál, vacsorára meg kinek mi, van aki alig eszik.
Hozzáteszem aki mondjuk sportol, annak bele is lehet nézni a kosarába mikből tevődik össze a kajája.
22F
Hát egy másik kérdés kapcsán vérre menő vita lett abból hogy kell-e meleget enni este vagy sem, eléggé megoszlottak a válaszok.
Reggeli: tejbegríz
Ebéd: pörkölt nokedlivel
Vacsora: szendvics vagy bundáskenyér
Tízóraira és uzsira pedig befigyel az a bizonyos péksüti.
Reggelire semmi,mert nagyon sokan úgy mennek el dolgozni,hogy nem esznek,sajnos az iskolába járó gyermekek is vonatkozik.
Ebédre valószínűleg a hamburger,süti és amit gyorsan be lehet kapni a fél órás ebédidőben.
Vacsorára lehet valami gyors főtt kaja:főzelék,tészta.
Tipikus szerintem reggelire ha otthon vagy és nem veszed : rántotta,bundás kenyér,pirítós,tegnapi vacsora maradéka, ha menet közben veszed : péksütemény,szendvics.
ebéd,vacsora 100 millió féle lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!