Mit egyek a mekiben?
Figyelt kérdés
Kell egy szendvics, meg egy desszert (vagy 2 :D)!!!
:D
2010. jan. 29. 16:07
11/25 A kérdező kommentje:
röhög a vagbelem... -.-"
2010. jan. 29. 16:43
12/25 anonim válasza:
ha fizetnének érte se ennék ott semmit
13/25 A kérdező kommentje:
Oké, de én nem azt kérdeztem h akarsz e ott enni vagy sem :D
2010. jan. 29. 16:46
14/25 anonim válasza:
Én egy kanyart vennék. Jah mit ennék..hát mivel marha drága és annyira nem is finom, ezért megfognám magam átmennék a kFC-be egy longerért, mexikóiért, és ott rongálnám az egészségem, majd hazamennék és azt érezném hogy éhes vagyok de nem bírok enni mert attól a hülye longertől kiborult a gyomrom. És amúgy imádom a longert :D
15/25 A kérdező kommentje:
Megvolt! :D
a royal isteni, a shake is, a pite annyira nem jött be, de legalább azt is megkóstoltam :D
2010. jan. 29. 19:15
16/25 anonim válasza:
sajtburger, sültkrumpli, és kitkatos mcfreeze. Én ezeket szoktam nyamii :)
17/25 anonim válasza:
"Oké, de én nem azt kérdeztem h akarsz e ott enni vagy sem "
Igen? Hadd emlékeztesselek:
"Azért még írjatok h ti mit ennétek!!!"
Naígy dumájjá lekközeleb
18/25 A kérdező kommentje:
:D de nem az a kérdés h akarsz e ott enni vagy nem
Akkor így hangzana: "Szeretsz mekibe járni?" vagy " Ennél a mekiben?" Sztem inkább te ne magyarázz ;) köszii
2010. jan. 29. 21:15
19/25 anonim válasza:
de szomrú hogy ennyi önállóság sincs benned, hogy tudj választani a mekdonáldsz kínálatábó. másnak kell megmondani mit szeretnél enni. ez nonses.......
20/25 A kérdező kommentje:
most kinyújtottam a nyelvem, kár h nem láttad ^.^
2010. jan. 29. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!