Mennyi energiaitalt igyak egy házibulin?
Figyelt kérdés
Alkoholt nem akarok inni de virasztani akarunk filmezni meg ilyenek. De nem akarok bealudni a film közepén. Kb 10-11 ig utcán leszünk. de úgy hajnali 1-2 körül mindig álmosodom. Energiaital? Milyen és mennyi? Esetleg valami más tuti tipp?2010. jan. 28. 22:11
1/10 anonim válasza:
Semmilyen hajnal 2ig lég a buli hidd el.
2/10 anonim válasza:
hát ha más nem jutott az eszedbe az energia italon kívül...akk a Kobra energiaitalt tudom ajánlani 1,5 l -es
rem megteszi :D rem segítettem:D jó szórakozást :D
3/10 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2010. jan. 28. 22:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne fogyassz energiaitalokat, mert tele vannak az egészségre káros, mesterséges anyagokkal. Inkább igyál meg egy erős kávét (ha nem magas a vérnyomásod, és lehetőleg ne automatából). És bár nagy mennyiségben ez sem ajánlott, legalább természetes anyagból van.
Egyesek szerint a zöld tea is hatásos frissítő, élénkítő bár nekem nem használ ilyen szempontból. Gyakran iszom az anyagcserém serkentése miatt, de nem érzem, hogy olyan nagyon felélénkülnék tőle.
5/10 anonim válasza:
Inkább burn-t igyál!!! Az finomabb,meg sztem jobb is. Abból megiszol 2,és sztem ugy OK is leszel :)
6/10 anonim válasza:
Na ha te neki állsz zöld teát inni házibuli közepén arra csak gratulálni tudok :D
7/10 anonim válasza:
Igyál inkább kávét. Többet érsz vele és még magadnak sem ártasz.
8/10 anonim válasza:
Energiaitalt tényleg ne:) Inkább elötte aludj vagy ha már inni kell akkor egyy kávé/tejeskávé is segiit..
9/10 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!