Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tésztagyártás! A keményitő...

Tésztagyártás! A keményitő lebontását_____és________enzim segíti elő?

Figyelt kérdés
a keményitő lebontását melyik enzimek segítik elő?
2014. nov. 14. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Wikipedia:

"hasnyál-amiláz, ami a poli- és oligoszacharidokat (cukrokat, pl. keményítő) diszacharidokká (maltóz v. malátacukor) bontja"

2014. nov. 14. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, valamiért elküldte hamarabb :/

Tehát innen, középtájon: [link]

2014. nov. 14. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!