Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az energiaitallal lehet zsírt...

Az energiaitallal lehet zsírt égetni?

Figyelt kérdés

Olvastam valamelyik nap, vagy hallottam a TV-ben hogy ha bedobok egy energiaitalt, akkor azért pörgök fel mert felgyorsítja a zsírégetést. Ez igaz lehet, vagy csak humbug ?

És ha igaz...akkor ez a sima spáros is alkalmas rá vagy a Hell ? Vagy speciális fél liter 5000ft kell hozzá ?

2014. okt. 31. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:

nem ég tőle a zsír, sőt annyi cukrot tartalmaz hogy az inkább termeli

a koffein és taurin kombótol pörögsz fel mint a ringlispír.

2014. okt. 31. 10:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval még a cukormenteset is hülyeség akkor inni, mert nincs zsírégető hatása igaz ?
2014. okt. 31. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
hát nincs
2014. okt. 31. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Így van, sajnos nem ilyen könnyű ez a zsírégetés dolog! Inkább a több mozgás javasolt!
2014. okt. 31. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha emlékezetem nem csal akkor a koffeinnek van egy kis anyagcsere gyorsító hatása de ez közel sem segít annyit hogy megérje ezért inni. A cukormentessel sem tudsz fogyni de ha naponta iszod károsabb mint a sima.
2014. okt. 31. 10:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Tudom én hogy több mozgás kell, tisztában vagyok ezzel :D

Mert ugye "Ohne Bewegung kann Man nicht abnehmen", csak kíváncsi voltam hogy így lehet csalni vagy sem :D Ezek szerint nem :S :D

Köszi a válaszokat !

2014. okt. 31. 10:27
 7/10 anonim ***** válasza:
persze, mindent el kell hinni, amit a tévében hallasz..
2014. okt. 31. 18:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerinted...azért tettem fel a kérdést mert elhittem ?
2014. okt. 31. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
ha biztos vagy benne, hogy nem igaz, akkor nem kérdezed meg másoktól. ' Ez igaz lehet, vagy csak humbug?' - ebből nekem eléggé úgy tűnik, hogy volt rá 50% esély, hogy elhidd ..
2014. okt. 31. 22:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Ok szia :D

Az 50-50% az nem azt jelenti hogy elhittem.

2014. okt. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!