Energiaitallal hogy álltok?
Figyelt kérdés
Sok rosszat lehet róla hallani, ettől függetlenül isszátok, ha igen milyen gyakran és milyet? nemet, kort írjatok! köszi:)2011. nov. 28. 23:21
2/10 anonim válasza:
Leggyakrabban bomba, hell. Mindennap iszom, nem tudok máshogy felkelni. L/20
3/10 anonim válasza:
Ha valamiért keveset tudok aludni,akkor én csak ezzel tudom formába hozni magam. A kávé nekem semmit nem használ. Mostanában nincs rá szükségem,kb fél éve ittam utoljára,akkor is Bomba-t. 23/L
4/10 anonim válasza:
többnyire a legolcsóbb, amit találok, hagy jobbakból akciós. Iszom, mert muszáj, valahogy fenn kell maradni - a kávé szétcseszi a gyomrom, és van egy pont, amitől nem létezik elég mate vagy fekete tea.
5/10 anonim válasza:
A tea nekem üdítő kategória, fáradtság ellen semmit nem ér, a kávé ízét utálom, általában koffeintablettát szedet de van hogy veszek energiaitalt, bár elég ritkán, annak sem szeretem annyira az ízét, de jobb mint a kávé. Mondjuk olyan 1-2 havonta 1 litert (500ml-s Monster-t szoktam venni, ha nagyon fáradt vagyok ebből iszom meg kettőt). 20n
6/10 anonim válasza:
szerintem az összes energiaitalnak olyan büdös szaga van, hogy nekem hányingerem van tőlük. Amúgy meg rám semmilyen élénkítő nem hat. Talán egy kicsit a fekete tea
7/10 anonim válasza:
Nem isszom !!! A kávé az szerintem jobbb !!!
8/10 anonim válasza:
Egyszer kóstoltam kb 20 évesen a redbullt. Azóta sem élek vele, pedig sportoltam, fősulira jártam,lediplomáztam, melóztam és éjszakáztam eleget. Amúgy is mindig 120%-on pörgök, minek ezt még tetézni?!
37/L
9/10 anonim válasza:
Próbáltam, semmi hatás. Drága, az íze sem jön be, szomjoltónak is gagyi. Szóval részemről be is tilthatnák.
Párom szokott nagy ritkán venni azt a Burn márkájút, de ő is inkább kávézik.
24/L
10/10 anonim válasza:
soha nem ittam és nem vágyom rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!