2/8 anonim válasza:
Mert az édes ízt jobban kihozza egy ki só. Én főzni is így szoktam, sütikbe, tejberizsbe, stb.. mind-mind teszek sót is. Sokkal ízletesebb. Nézz utána!
3/8 anonim válasza:
Kettes jól írja. Vannak különlegesebb édességek amik erre direkt rá is játszanak, pl sós karamella, csokival bevont sós rágcsák vagy akár csokiba mártott bacon.
4/8 anonim válasza:
általában az ellentétes íz jobban kihozza az kellő ízt.
lehet hogy hülyén hangzik, de pl édes dolgokat ha megsózol akkor édesebbnek fogod érezni, ha egy fűszeres dolgot megcukrozol annak is kihozza az ízét
6/8 anonim válasza:
egyébként egy tisztességes kakaóporban nincs só. A Nesquickben és már instant kakaóporokban van, és valóban az édesség kiemelésére szolgál, ahogy már írták előttem.
7/8 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem hogy ezért, csak gondoltam megkérdem, :) köszi.
2014. okt. 10. 10:27
8/8 anonim válasza:
Ezen én is kiakadtam, sőt szinte mindbe beletették, amikor még ezt a cukrozottat használtam, direkt keresem olyat amiben nincs, de nem nagyon találtam, mindegyikben van, sőt valamelyiket még meginni sem tudtam, annyira kiérződött belőle a só.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!