A magyarországi fenyők ehetőek?
Figyelt kérdés
A magja a levele
Hallottam fenyő teáról!
2014. okt. 5. 22:27
1/8 Masked Magician válasza:
Igen, a fenyőtea olyan van, bár azt nemtudom melyik fenyőből célszerű.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a tűlevelűből célszerű! A link azt mondja iható!
2014. okt. 6. 08:40
3/8 anonim válasza:
Csak nehogy holnap benne legyél a híradóban! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Radioaktív fenyőt evett Paks mellől a 25 éves férfi most városokat puszit el puszta kézzel!
Valahogy így fogalmazna a hiradás! :D
2014. okt. 6. 09:36
5/8 anonim válasza:
Itt lehet bővebben olvasni fenyőkről:
Magyarországon honos fenyőfélék közül a lucfenyő és az erdei fenyő tuti. A tiszafa hasonló, de mérgező!!
6/8 A kérdező kommentje:
Az gond! Már 3 éve minden évben lelegelem a városban az összes fát a Taxus baccata fenyőnek! azt a kis piros gyümölcsét! :D
2014. okt. 6. 09:44
7/8 anonim válasza:
Most ugye viccelsz? A tiszafa bogyója mérgező, még a lovak is elpusztulnak tőle. Szerintem ez a kérdés kamu :-D
8/8 anonim válasza:
A kis piros bogyó az ehető! De az abban levő fekete magot nem szabad megenni! A piros bogyó húsa édes, finom. Én is szoktam enni meg a madarak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!