Lehet kapni a magyarországi Aldikban Chateau Rahm Mandel (egész mandulás) csokit?
Figyelt kérdés
Németországban vettem, nagyon finom, csak már fogytán van. Hol lehet ilyet venni Magyarországon? Esetleg az árát tudjátok?2012. nov. 8. 19:47
1/1 ercsibe válasza:
Jó régi kérdés már, de hátha tudok segíteni. Tegnap Gyöngyösön egy kínai diszkontban vettem Chateau csokit a Thán Károly utcában. Sós-mézes-mandulásat, de volt 5-6 fajta. 650Ft körül volt a 200g-os tábla. Tényleg nagyon finom. Bár gondolom az ország másik feléből nem fogsz Gyöngyösre utazni érte. Különben engem is érdekelne, hogy hol lehet még kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!