Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lufi csokitálba mit lehet tenni?

Lufi csokitálba mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A neten láttam azt a csokitálat, amit lufi segítségével lehet elkészíteni. Anyukámnak nemsokára lesz a születésnapja és szeretném elkészíteni. Viszont a bökkenő, hogy a fagyit nem szereti, a gyümölcsök többségére meg allergiás... szóval ezek kilőve. Ezeken kívül még mit lehetne bele tenni?
2014. szept. 30. 20:16
 1/5 horbeni ***** válasza:

mindenképpen ezt szeretnéd elkészíteni?

esetleg még kekszet, babapiskótát tehetsz bele

2014. szept. 30. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Valami pohárkrémet ami lehetőleg hidegen elkészíthető vagy azután tedd bele miután kihűlt, hogy a csokoládé ne olvadjon meg.

Vagy tehetsz bele simán pudingot is úgy , hogy mondjuk több tejjel készíted, mint ami található a leíráson.

Így folyékony lesz,krémes (persze ezt is kihűtve bele tenni - így mivel több tejjel csinálod folyékony lesz, nem fog úgy besűrűsödni , mint a normál puding készítésénél és ezáltal hidegen is jól lehet vele bánni majd az állaga miatt.

Remélem tudtam segíteni, ha esetleg szeretnél kérdezni kérdezz még, amire tudok válaszolok.

2014. szept. 30. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

#A második válaszoló vagyok

Még eszembe jutott annyi, hogy ha ilyen pudingos pohárkrémet csinálsz , akkor mondjuk , hogy ne legyen olyan semmilyen tördelhetsz bele csokoládé darabokat ( vannak a Milkának ilyen töltött finom csokoládéi - nekem személy szerint az OREOS nagy kedvencem. - sokféle íz közül választhatsz, nem is drágák EURO-s boltban 250Ft- egy kis tábla körül-belül. De más boltokban sem lehet drágább.

Így egyszerű lenne, de a csokidarabok feldobnák mégis.

Plusz még olyan gyümölcs rá amire nem allergiás.

2014. szept. 30. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Asszem nézek a neten valami jó kis pohárkrém receptet. (Nekem is az Oreos Milka a kedvencem. :D)
2014. szept. 30. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen. :D Tudjuk mi a jó. ;)
2014. okt. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!