Lufi csokitálba mit lehet tenni?
mindenképpen ezt szeretnéd elkészíteni?
esetleg még kekszet, babapiskótát tehetsz bele
Valami pohárkrémet ami lehetőleg hidegen elkészíthető vagy azután tedd bele miután kihűlt, hogy a csokoládé ne olvadjon meg.
Vagy tehetsz bele simán pudingot is úgy , hogy mondjuk több tejjel készíted, mint ami található a leíráson.
Így folyékony lesz,krémes (persze ezt is kihűtve bele tenni - így mivel több tejjel csinálod folyékony lesz, nem fog úgy besűrűsödni , mint a normál puding készítésénél és ezáltal hidegen is jól lehet vele bánni majd az állaga miatt.
Remélem tudtam segíteni, ha esetleg szeretnél kérdezni kérdezz még, amire tudok válaszolok.
#A második válaszoló vagyok
Még eszembe jutott annyi, hogy ha ilyen pudingos pohárkrémet csinálsz , akkor mondjuk , hogy ne legyen olyan semmilyen tördelhetsz bele csokoládé darabokat ( vannak a Milkának ilyen töltött finom csokoládéi - nekem személy szerint az OREOS nagy kedvencem. - sokféle íz közül választhatsz, nem is drágák EURO-s boltban 250Ft- egy kis tábla körül-belül. De más boltokban sem lehet drágább.
Így egyszerű lenne, de a csokidarabok feldobnák mégis.
Plusz még olyan gyümölcs rá amire nem allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!