Ezeket konzerv egytálételeket szerintetek milyen húsból csinálják?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a borsos tokány, tarhonyás hús, amit csak fel kell melegíteni. Erős a gyanúm, hogy valami ócska, nyesedék húsból készítik, mert konkrétan nincs íze a húsnak, és csüng rajta egy csomó zsír. Valaki tapasztalta már ugyanezt?2014. szept. 28. 12:42
1/3 anonim válasza:
Jelentsd fel a gyártót, ha igazad van, meg fogják büntetni!
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont ezen gondolkodtam. Így is belekerül 500 valamennyibe és mégis sz.a.r. A többi része ehető, de a húst, azt esküszöm még a kutyámnak se mertem odaadni... Na mindegy! Lehet, hogy inkább főzni kéne? :))
2014. szept. 29. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!