2/10 anonim válasza:
Aki szereti, annak jó...
De ebbe a kategóriába akartad írni?
3/10 A kérdező kommentje:
itt vannak a legtöbben :D a kis huncut népek
2014. máj. 4. 15:52
4/10 anonim válasza:
nem kell az életben mindent kipróbálni. inkább örülj, hogy eddig megúsztad.
5/10 anonim válasza:
Na ez jó kérdés.
Régen szerettem a Pápai löncshúst, mondjuk már az is vágóhídi nyesedékből volt összetrutymákolva, de legalább meg lehetett enni. Nem lehet összehasonlítani a ma gyártottakkal...
6/10 anonim válasza:
Régebben ehetőek volta a 40 dekás konzervlöncsök, bár akkor is zsírosak voltak, de elment néha, egy-egy adag darálthús pótlására.
Hogy milyen íze volt ? a jóég tudja meghatározni. zsíros felvágotthoz hasonlít talán, megspékelve egy kis konzervízzel :)
7/10 anonim válasza:
Ha jó a minősége, akkor egy zsírosabb darálthús jellegű felvágotthoz hasonlít, ha rossz, akkor egy konzerv íző zsírtócsa. De ha tényleg jó fajta akkor még rántani is érdemes köretnek. De manapság ez olyan mint a feherholló.
8/10 anonim válasza:
Én csak a lőcshúst tudom, de az nem jó gondolom :(
9/10 anonim válasza:
állítólag volt régen kínai löncshúskonzerv
- és azt szovjet határőr ízű volt
10/10 mustafa33 válasza:
Határozottan szovjet fegyvervazelin szagú és ízű. Szóval olyan nyers kőolaj ízű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!