Lipton teákat szeretitek?
Szia
Én a pickwicket jobban szeretem, de a lipton is finom.
Viszont (szerintem) ezzel a karamell-vaníliával nagyon mellé nyúltál:S Mondjuk én nem szeretem ezek a túl különleges ízeket, szval lehet h azért nem ízlik. Probáld inkább ki a gyümölcsösöket, azok finomak:)
Mi a Lipton yellow label-t és green labelt szoktuk inni, nagyon szeretjük mindkettőt. Ha gyümölcsösre, fűszeresre (pl.fahéjas) vágyunk, akkor teekanne, milford vagy pickwick.
Karamellás ízben egyszer próbáltunk ki egy teát, a márkájára már nem emlékszem, de a mi ízlésünk szerint szörnyű volt. Lehet, hogy neked is csak maga az íz nem jött be.
Minden nap lipton yellow label feketeteát iszok, sztm ez a legzamatosabb, én nagyon szeretem.
Ízlett még az új piramis teákból a barac-mangó ízű.
a munkahelyemen lipton van, és egyáltalán nem egy nagy szám. a pickwicket sem szeretem. szerintem a lipton ára nincs összhangban az ízével.
de mit veszíthetsz? veszel egyszer egy dobozzal, legfeljebb nem veszel máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!