Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend kondizás mellett?

Jó ez az étrend kondizás mellett?

Figyelt kérdés
2 hónapja elkezdtem kondizni és étrendem nem tudom megfelelő e. Minden nap (szinte) reggel eszek kukoricapelyhet majd kicsit később tésztafélét ebédre meg minél több húst. Estére szoktam enni rizst csirkemellet kukoricapelyhet. Ez szerintetek mennyire hatásos jó e így vagy változtassak e rajta valamit? Turmix proteint meg ilyen szereket nem fogyaszthatok mer anyukám szerint nem egészséges. 16/f

2014. aug. 26. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi mellett nem jó, ha nagy ívben hanyagolod a zöldségeket.
2014. aug. 26. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A protein szimpla fehérje, és vitaminokkal dúsítják. Anyukád előbb nézzen utána, aztán mondja, hogy nem egészséges.

Egyél több zöldséget, hanyagold a kukoricapelyhet, mert gyorsan felszívódó szénhidrát, cseréld zabpehelyre. Reggelire zabkása tökéletes lenne.

Kerüld a tésztaféléket is, és inkább rizst egyél, vagy maximum krumplit (de nem olajban sütve).

Ja és tedd fel ezt a kérdést a Sport témakörben is, sok hasznos választ fogsz ott kapni :)

2014. aug. 26. 22:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Anyukám szerint májkárosító hatása van... mellesleg ápolónő elvileg értenie kéne hozzá. zöldséget délbe eszek az kimaradt de nem túlságosan sokat.
2014. aug. 27. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Napi 5x kéne enned minimum. Minden alkalommal kéne zöldségeket is, minimum fél kg-t naponta. A fehérje akkor májkárosító, ha 50kg-san megeszel másfél kg csirkemellet naponta. 2-3g*ttkg még nem károsít semmit. Amúgy a mennyiségekről és a súlyodról nem írtál. Arról sem, hogy tömegnövelés vagy szálkásítás, szóval erről nem lehet érdemben választ adni.
2014. aug. 27. 07:55
 5/7 A kérdező kommentje:
180 magas vagyok és 67 kg lényeg szálkásítás lenne
2014. aug. 27. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elsőnek tömeget kéne növelni és nem szálkásítani.

Kukoricapehely helyett zabkása, ide még tehetsz egy kis bogyós gyümölcsöt is vagy almát/barackot.

Ebédre edd a rizst hússal vagy hallal, mellé zöldségeket.

Uzsonnára 1-2 tojás zöldségekkel, magvakkal.

Vacsorára sovány túró.

2014. aug. 27. 15:35
 7/7 A kérdező kommentje:
magvak alatt szotyi tökmeg?
2014. aug. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!