Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az üveges sűrített paradicsomo...

Az üveges sűrített paradicsomok mennyire sűrűek?

Figyelt kérdés
Nagyjából olyanra szeretném befőzni, de még nem találkoztam vele, mert magam főzöm be a paradicsomot és eddig hígabbra szoktam.
2014. aug. 25. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha sűrűbbre csinálod, kevesebb göngyöleget használsz fel és a felhasználáskor majd kellően hígítod.
2014. aug. 25. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Ajándékba adom azoknak, akiktől ilyen üvegek kerültek hozzám. Ha hígra csinálom, nehéz lesz elfőzni. Ha túl sűrű, esetleg nem fogy el egy alkalommal, mert csak ízesítésre használják.(Milánói makaróni például) Tartósítőszert nem rakok bele, nem lehet tartogatni.

Azt hiszem, azért mégiscsak jó sűrűre kell főznöm, ha csak ketten vannak is.

2014. aug. 25. 17:48
 3/5 A kérdező kommentje:
3 dl-es üvegekről van szó.
2014. aug. 25. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Tartósítónak még a gyár is csak sót használ. De a sűrűséget már biztos eltalálod mérés nélkül is.
2014. aug. 26. 06:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Kb. felére elfőztem, aztán majd meglátom, mit mondanak.

Köszönöm szépen!

2014. aug. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!