Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A koffeinmentes kávéban is...

A koffeinmentes kávéban is van minimális koffein?

Figyelt kérdés
Koffein érzékeny vagyok, ezért nem is iszok kávét. Még a capuccinotól is rosszul lettem néha sajnos. Viszont kipróbálnám a koffeinmentes kávét. Abba egyáltalán nicns koffein, vagy ez is olyan mint pl. az "alkoholmentes sör"-ök? Szeretnék inni, csak félek, mert még a minimálistól is rosszul lennék szerintem..(ha a kólától rosszul leszek...)
2014. aug. 23. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért gondolják sokan, hogy a cappuccino egy gyenge ital, ugyanúgy espresso (erős feketekávé) van benne, csak nem sima tejjel, hanem tejhabbal.

Én is a cikóriakávét ajánlom, vannak nem instant, rendes lefőzős, cukormentes változatok is.

2021. szept. 23. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Van benne, de nagyon kevés kb. 100 gramm - ban annyi mint 2 csésze rendes kávéban
2021. okt. 23. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!