Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek holnap?

Mit esztek holnap?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Paprikás csirke nokedlivel. Desszertnek süti vagy \és\ görögdinnye.
2014. aug. 19. 20:38
 2/16 anonim válasza:
100%

A lelked

Viccen kívül: nem tudom, valami csokisat :3

2014. aug. 19. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
csak iszok
2014. aug. 19. 20:51
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
kenyérlángost, kürtős kalácsot, finom réteseket.
2014. aug. 19. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Hawaii csirkemellet rizzsel és májgombóc levest.
2014. aug. 19. 20:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
műzlit,körtét,sült halat :) te?
2014. aug. 19. 20:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjam én azt most? Annyi valószínű, hogy rántottát reggelizem, sikerült vennünk tojást és 2 egész napja nem rántottáztam már. Édesség is bizonyára lesz, mert én olyan, s valami zöldségétel, mert a napi főtt étel mindig az... Pici körte, mert most épp az érik a kertben, de som és szeder is elképzelhető, mert az érik a környéken. Egy nálam megszokott, zsírdús nap lesz, nem túl sok szénhidráttal. Hacsak nem vágyom majd egy csomó mézre, de nem szoktam.
2014. aug. 19. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó te paleózol?

Én reggelire egy kávét iszok üresen mindig-itt spórolok:9

Ebédre munkahelyemen szoktam enni, de holnap mivel nem dolgozom így 2 tojásos rántottát eszek majd friss petrezselyemmel megszórva.

Vacsorára joghurtot vagy ha beérett a szőlő a kertben, akkor abból csipegetek.

2014. aug. 19. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Majdnem paleózom (így alakult, nem volt kifejezett célom, csak rájöttem, hogy jobb nekem így). Eszem zöldborsót (azt meg se próbálom korlátozni :)) és olykor pici rizst és krumplit is, de a szénhidrátdús étrend nem nekem való. A sok zsírt pedig kvázi lehetetlen elkerülnöm (húst nem szoktam enni, valamit pedig kell, amivel jóllakom), szerencsére eszemben sincs azt tenni.

Hoppá, a Te napi étkezésed nekem egy fél étkezésre lenne elég... Ez brutálisan kevés, mivel még én se szoktam egy 2 tojásos rántottát 500 kalória fölé vinni, pedig azért az enyéim már rendesebbek, mint az átlag.

Ez igazából koplalás, ezt tudod? 1-2 napig persze nincs belőle semmi, nem tudom, tartósan hogyan étkezel.

2014. aug. 19. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy marhás-brokkolis stir fry-t (nem tudom, hogy mi a magyar neve) rizzsel, vagy lazacos tésztát (lazac + tejszín, citrom, kapor). Aztán van itthon körte, szerintem azt is fogok enni. Reggelire meg vagy szendvicset (avokádókrém, sonka, uborka, ami jön), vagy joghurtot meg kukoricapelyhet.
2014. aug. 19. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!