Mit esztek holnap?
A lelked
Viccen kívül: nem tudom, valami csokisat :3
Köszi a válaszokat.
Utolsó te paleózol?
Én reggelire egy kávét iszok üresen mindig-itt spórolok:9
Ebédre munkahelyemen szoktam enni, de holnap mivel nem dolgozom így 2 tojásos rántottát eszek majd friss petrezselyemmel megszórva.
Vacsorára joghurtot vagy ha beérett a szőlő a kertben, akkor abból csipegetek.
Majdnem paleózom (így alakult, nem volt kifejezett célom, csak rájöttem, hogy jobb nekem így). Eszem zöldborsót (azt meg se próbálom korlátozni :)) és olykor pici rizst és krumplit is, de a szénhidrátdús étrend nem nekem való. A sok zsírt pedig kvázi lehetetlen elkerülnöm (húst nem szoktam enni, valamit pedig kell, amivel jóllakom), szerencsére eszemben sincs azt tenni.
Hoppá, a Te napi étkezésed nekem egy fél étkezésre lenne elég... Ez brutálisan kevés, mivel még én se szoktam egy 2 tojásos rántottát 500 kalória fölé vinni, pedig azért az enyéim már rendesebbek, mint az átlag.
Ez igazából koplalás, ezt tudod? 1-2 napig persze nincs belőle semmi, nem tudom, tartósan hogyan étkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!