Nincs konyhai mérlegem, valaki segítene?
Figyelt kérdés
200 g kristálycukor és 300 g finomliszt hány evőkanálnak felel meg?2014. aug. 19. 10:58
1/3 anonim válasza:
Én segítsek rajtad férfi létemre? :-P
2/3 anonim válasza:
Soha életemben nem használtam mérleget, mindig mindent szemre csinálok és még soha nem rontottam el semmit. Ezek a mennyiségek nem annyira szigorú szabályok, nem kell kicentizni. Pl. ha tudom, hogy a csomagban 1 kg. cukor van, márpedig tudom, mert rá van írva, akkor kb. kiöntöm belőle a 20%-át. Ha már csak félig van a kilós cukrom, akkor kiöntöm kb. kicsivel a felét.
3/3 anonim válasza:
Egy evőkanál liszt 1,5 dkg (15 g), egy evőkanál cukor 2,5 dkg (25 g). A liszt könnyebb a cukornál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!