Kinek mi a kedvenc gyümölcse és mi az amit utál?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 20:44
21/32 anonim válasza:
Kedvencem a Jonathán alma.
Utálom az Idared almafajtát, fáj tőle a hasam, nem tudom, miért.
22/32 Szuaszin válasza:
Nos én szeretem a kókuszt de kifejezetten utálom az itt élősködő földi ökoszisztémán kívülieket!
23/32 anonim válasza:
Én mindet megeszem, csak a görögdinnyét utálom nagyon :D
24/32 anonim válasza:
Első számú kedvencem az eper, de csak a magyar, a külföldinek olyan az íze, hogy nem is hasonlít a magyar eperhez, 2. számú kedvencem (vagy inkább ez is 1. számú) a fehér húsú őszibarack, csak már alig lehet látni, ami olyan lucskos, hogy csak kád fölött lehet enni, valamint a görögdinnye és a starking alma, amíg nem kezd el kásásodni.
25/32 anonim válasza:
Citrom a nyerő nálam, amit útálok az aszalt gyümölcsök. Egyszerűen édesek mint a méreg...
26/32 komjáti regina válasza:
Nekem a kedvencem a banán. Amit semmiképen nem eszek meg az a ananász és a kivi.
27/32 Jászay András válasza:
Minden gyümölcsöt szeretek, sajnos csak keveset ehetek, mert cukros vagyok. Kedvenceim a bogyósok az egres kivételével.
28/32 anonim válasza:
A kedvencem a barack,eper,sárgadinnye.Amit utállok az a grépfrút és a körte.A többi gyümölcs jöhet
29/32 anonim válasza:
Mindet szeretem, talán nincs is olyan amit nem szeretnék, főleg utálnék. De ha választani kell, leginkább ezek a kedvencek: eper, málna, őszibarack, kiwi, ananász, szőlő, banán, görögdinnye... Esetleg olyan, amit kevésbé csípek, de nem utálom ezeket se: a puhább húsú körte és a sárgadinnye.
30/32 anonim válasza:
Körtr,eper,görögdinnye,mandarin a kedvencem
Ami nem flee:szilva szőlő barack,meggy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!