Kinek mi a kedvenc gyümölcse és mi az amit utál?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 20:44
11/32 Mandy1408 válasza:
Kedvenc: sárgadinnye, barack, körte, mandarin.
Amit nem bírok, az a narancs, meg az ilyen nagyon egzotikus gyümölcsök, amik emberi fogyasztásra alkalmatlanok gyümölcs eredeti formájában....
12/32 anonim válasza:
Én az áfonyát utálom, olyannyira, hogy ránézni sem bírok. Bármi amiben van azt utálom. Még az erdeigyümölcsös turmixból is kiérzem. :(
13/32 anonim válasza:
Nekem a kedvenc gyümölcsöm a banán és a körte, alma. Amit nem eszek meg a kiwi, ananász.
14/32 anonim válasza:
KEdvenc: mindig más, ami épp idény :)
Amit nem szeretek, az a grapefruit, mert keserű, a banánt pedig nem tudom megenni, mert felfúj.
15/32 anonim válasza:
szeretem a gyümölcsöket, kivéve a tököt
16/32 anonim válasza:
Kedvencem a mangó a sárgadinnye és az alma,
utálom a banánt a datolyát a padlizsánt (az gyümölcs nem? o_O) a grapefruitot,
de amugy mimden gyümölcsöt megeszek
17/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Sokat szeretek, kedvencem nincs de a meggyet nagyon nem szeretem
2014. aug. 13. 12:52
18/32 anonim válasza:
Mi a helyzet a kopasz barackkal és a cigánymeggyel? :)
19/32 anonim válasza:
Leginkább pirosakat szeretem (málna, eper, ribizli, görögdinnye)
de jöhet az ananász, áfonya, sárgadinnye, szeder, kókusz..stb.
Nem szeretem az almát, a banánt, a körtét, barackot, kiwit, szilvát, szőlőt.
Cseresznyét és meggyet csak befőttként vagy lekvárként.
18L
20/32 anonim válasza:
Szeretem a gyümölcsöket. Egyik nagy kedvencem a szamóca, a másik a gránátalma. Azt viszont utálom hallani, hogy "áldott a te méhednek gyümölcse..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!