Eszi/ette valaki a Gastroyal ételeit? Mik a tapasztalataitok?
Szerintem jó és finom is! Jó pár hete tőlük rendelek már.
És az árak is korrektek.
Nem rossz,de a jokerfood is ugyanaz,a menü is,csak kevesebből lehet választani,viszont ételenként átlag egy százassal olcsóbb.
és ugyanazzal a jelszoval beléphetsz az oldalukra mint a gastroyalnál.(és ugyanaz hozza ki)
Mi 2 éven át rendeltünk tőlük, indulásukkor nagyon finom főztjük volt...
Aztán szép lassan annyira leromlott az ételek minősége, hogy kénytelen voltam más céghez átmenni!
A krumpli köretek folyamatosan félig-főttek, félig nyersek voltak, az ételektől hasfájást kaptunk...
Utána több ebédfutárt próbáltunk, majd végül a Teletál-nál kötöttünk ki, innen már 3 éve rendelünk ebédeket, az egész családom szerint kifogástalan!!!
2008. karácsonykor újra megpróbáltuk a Gastroyal-t, hátha javult a minőség, hát eszméletlenül pocsék kajákat kaptunk... Soha annyi ennivalót nem dobtam még ki, mint akkor!
Na, azóta leírtam a Gastroyal-t, többet nem rendelek tőlük. :-P
A TELETÁL szállít minőségi ételeket és az A&J!!! :D
JOKERFOOD???... 8-o
Jaj, ne!!!... Életemben olyan pocsék kaját még nem ettem... Ahhoz képest még az iskolai menza is isteni manna!
Amúgy mitől is lenne jó, ha a legolcsóbb, vagyis a legolcsóbb hozzávalókból készül???... Naná, hogy olcsón csak sz@rt tudnak beletenni (silány alapanyagból nem lehet jó ennivalót főzni)...
Szóval a "legolcsóbb" árak már jelzésértékűek, hogy az ennivaló is pocsék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!