A rendelt (házhozszállított) kaja meddig áll el a mélyhűtőben? (Nem a Gastroyal félére gondolok, hanem pl. pizzériák egyéb éttermek )
Figyelt kérdés
Gondoltam előre rendelek kaját és beteszem a mélyhűtőbe.2011. júl. 14. 22:54
1/7 anonim válasza:
Mivel ezeket elég gyorsan kihozzák még melegében, simán kitart addig, mintha a saját főztödet fagyasztanád le. A trófea grilles kajákat úgy imádom. ;-P Kár, hogy ma már nem szállítanak, úgy megkívántam.
2/7 tetro válasza:
jól értem, hogy te a házhoz szállítós már teljesen kész ételeket akarod lefagyasztani? mégis minek? ráadásul szerintem a sütés után nem olyan jó lefagyasztani az ételeket...
3/7 anonim válasza:
Miért nem jó, ha akkor rendeled, amikor kell?
Vagy bunkert töltesz fel elemózsiával? :)
4/7 anonim válasza:
Simán lefagyaszthatod ugyanúgy mint a házifőzésűt.
A többieknek: a kérdező ugyan nem tudom miért fagyasztaná, de hétvégén van olyan futárcég, ami nem szállít, így praktikus lehet elpakolni, hogy szombat, vasárnap is legyen főtt étel, én ilyet már csináltam.
5/7 anonim válasza:
12:37 egy napra minek lefagyasztani?
És az a kérdés, meddig áll el, ebből úgy tűnik hosszabb időre, nem egy hétvégére kell félretenni a rendelt kaját.
Lehet, hogy ritkán főzik a kérdező kedvencét :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Első válaszolónak üzenem végül a Trófeánál rendeltem néhány kaját előre egy hétre lefagyasztom aztán csak melegiteni kell és ha lesz időm akkor főzök. Amúgy azért rendelem igy mert nincs időm főzni, de időm sincs várni a futárt mindennap a kajákkal. Igy meg van előre egy hétre. Aztán ha ráérek főzök :) Pasi vagyok amúgy.
2011. júl. 15. 23:03
7/7 A kérdező kommentje:
És hát kivonom belölük a Zokszigént :D És a kocsordi atombunkerhez hasonlót épitek :D
Aki nem ismerné :)
2011. júl. 15. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!