28 évesek vagyunk, és szeretünk lekvárt főzni (évek óta szotunk főzni). Normális ez ebben a korban? Ti hány évesen főztetek először lekvárt? Most 25kg szilvát főzünk épp. A mai fitaloknál nem ez nem divat.
MIért ne lenne normális? Ha szereted a lekváros kenyeret, meg a lekváros sütiket, akkor hogy ehess valahonnan lekvárt is kell kerítened, nem?
Én kb. 10 éves korom óta főzök lekvárt (persze kezdetben felügyelet mellett), és fiatalabb vagyok nálad. Az ismerőseim közül is sokan szoktak.
ma 11:40 vagyok, egyedül is meg tudom csinálni.....azért csináljuk anyuékkal, mert így egy füst alatt kész és mindenki vihet, amennyire szüksége van.
Most ezt úgy mondod, mintha valami baromi nagy dolog lenne, hogy 28 évesen tudsz lekvárt főzni. Pedig nem az, és nem is olyan "szokatlan", mint gondolod.
Ha szerettek normális, "szer"mentes ételeket enni, akkor minél több mindent készítetek saját magatok, annál több jó és egészséges ételt tudtok fogyasztani.
Igen, ez normális, és egyébként nem véletlen, hogy Nyugaton is egyre inkább divatba jön, hogy a fiatalok is beföznek, tesznek el savanyúságokat, friss, nyers alapanyagból föznek ételeket és nem a bolti félkész, meg készételeket, vegyszerekket dúsított lekvásrokat, stb esznek.
én 29 éves vagyok, és már évek óta főzök be lekvárt.
őszibarack, eper, szilva, sárgabarack, meggy...
De lecsót idén teszek majd el először. Valamint csinálok majd házi ketchupot is (ahogy megkapom a sógornőmtől a receptet, mert amit náluk kóstoltam az nagyon finom volt)
Szóval szerintem normális akár ennyi idősesen is, hogy valaki befőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!