28 évesek vagyunk, és szeretünk lekvárt főzni (évek óta szotunk főzni). Normális ez ebben a korban? Ti hány évesen főztetek először lekvárt? Most 25kg szilvát főzünk épp. A mai fitaloknál nem ez nem divat.
szia!
Mi is sokat főzünk, bár mi anyukámmal. Panelban költöztünk össze a párommal. Szoktunk meggydzsemet, őszibarack lekvárt, eperlekvárt, sárgabaracklekvárt. Nyami!!! A legfinomabbak, a bolti meg se közelíti az ízét.
Főzzetek, igazatok van!
Azt még hozzáteszem, hogy csak a nagymamám kertjéből származó gyümölcsből főzünk.
Ami kivétel, az a paradicsombefőzés. Azt a piacon venni szoktuk.
Én is ezt tanultam gyerekkorom óta, így minden évben teszünk el befőttet és lekvárokat, kovi ubit.
30N
Fiatal menyecske korom óta főzök be mindent, ami megtermett, vagy a szomszédokkal csereberélünk ezt-azt.
Jól teszitek, hogy így gondolkodtok, és ne is hagyjatok fel ezzel a szokásotokkal.
Ja, hogy mikor voltam fiatal menyecske ?:) hát , úgy bő negyven éve kötöttem be a férjem szemét, illetve a fejét, mert a szemét nem hagyta. Azt ma is nyitva tartja... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!